Alle soorten extensions beschikbaar

met altijd een gegarandeerde lage prijs

Extensions kopen online; zelf hair extensions bestellen en thuis zetten!

Ben jij op zoek naar extensions van hoge kwaliteit en wil je niet te veel betalen? Dat is fijn, want dan ben je op de juiste plek gekomen! Bij ons vind je alle mogelijke haar extensions die je gewoon direct via het internet kunt bestellen. Extensions kopen online en gewoon bij jou aan de deur laten bezorgen; makkelijker kunnen we het niet voor je maken. Bestel je voor meer dan € 200, dan nemen wij de kosten voor de verzending ook nog eens volledig voor onze rekening! Real hair extensions, goedkope extensions, plak extensions met echt haar, je vindt het allemaal makkelijk, snel en betaalbaar in onze webwinkel.

Wist je dat wij daarnaast alle accessoires klaar hebben liggen voor je? Wil je zelf hair extensions zetten en zelf verzorgen, dan vind je bij ons bijvoorbeeld warmtetangen voor wax haarextensions, net als shampoo, conditioner en serums om je eigen haar en je haarextensions met kort en lang haar in de best mogelijke conditie te houden!

Bekijk onze producten

Gemakkelijk zelf extensions bestellen vanuit je eigen huis

Heb je geen zin in opdringerige verkoopsters of mensen die achter je staan te wachten terwijl je extensions aan het uitzoeken bent? Wil je een breed aanbod aan hair extensions zodat je ook daadwerkelijk zelf kunt kiezen uit wat het beste bij je past, zonder dat direct een bepaalde haar extension opgedrongen wordt ‘omdat die het beste is’?

Dan ga je toch gewoon online winkelen! Dat is wat wij in ieder geval graag doen wanneer we op ons gemak willen winkelen zonder gestoord te worden. Bij ons kijk je daarom lekker op je gemak rond naar alle mogelijke extensions voor je haar. Weave, plak, nanoringen, microringen, we hebben het allemaal. En het staat lekker overzichtelijk op de website zodat je altijd makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Weet je nog niet zo goed welke hair extensions jij zetten wilt? Dan ga je eerst naar onze fotogalerij. Daar hebben we tal van klanten staan die zelf hun extensions gekozen hebben. Alle hair extensions die je daar ziet, komen van ons af. Praktisch, want zo kun je direct zelf eens kijken hoe een bepaalde hair extension nou echt valt wanneer die gezet is.

Makkelijk hair extensions bekijken en vergelijken, profiteren van scherpe prijzen én altijd snelle levering. Bestel jij een product dat wij op voorraad hebben, dan verzenden we dit namelijk de volgende dag nog! Op die manier kun je er altijd vanuit gaan dat je snel aan de slag kunt met de haarextensions zetten. Als specialist op het gebied van haarextensions in Nederland weten we daarnaast zeker dat we alleen producten aanbieden met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daar profiteren onze klanten namelijk van en dát is wat belangrijk is voor ons!

Bestel jij vandaag je extensions nog bij ons?

Zoek jij hair extensions en is de beste prijs samen met de hoogste kwaliteit van groot belang voor jouw hairextensions? Wil je op je gemak kunnen vergelijken en tal van haar extensions kunnen bekijken voordat je een keuze maakt? Dan kies je voor ons. Kun je niet vinden wat je zoekt of wil je meer informatie over een van onze hair extensions op de website? Dan neem je gewoon contact met ons op via het contactformulier. Wil je dat wij de extensions voor je inzetten? Dan kun je online direct aan afspraak boeken in onze salon in Apeldoorn.

Bestel vandaag jouw hair extensions en wij versturen ze vandaag nog. Daarmee is extensionsbestellen.nl hét startpunt wanneer jij op zoek bent naar extensions met een scherpe prijs én de beste service!