Alle soorten extensions beschikbaar

met altijd een gegarandeerde lage prijs

Wax extensions kopen via het internet; hairextensions met wax

Wax extensions zijn een van de meest bekende vormen van hairextensions die wij uiteraard ook in de webwinkel hebben. Wax extensions kopen is dan ook nog altijd bijzonder in trek. Wax extensions zijn relatief makkelijk te zetten met de hulp van een speciale tang, die je uiteraard ook gewoon bij ons in de webwinkel vindt. Net als tal van verzorgingsproducten overigens, want het goed onderhouden van je extensions is dé manier om de levensduur te verlengen van de extensions en ervoor te zorgen dat je eigen haar en goed en gezond uit blijft zien.

Ben jij op zoek naar de beste hairextensions met wax, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer breed assortiment met tal van extensions, nuances en alles wat jij nodig hebt. Op die manier weten we zeker dat onze klanten altijd bij ons slagen. Bestel jij wax extensions die wij op voorraad hebben, dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog verstuurd worden. Dat betekent dat je op zeer korte termijn al aan de slag kunt met extensions met wax!

Bekijk onze producten

Wax extensions online bestellen; optimaal gemak!

Wil je wax extensions kopen, dan is online winkelen de makkelijkste manier. Wij hebben namelijk direct een zeer breed aanbod met extensions met wax voor je klaarstaan, zodat het makkelijker is om direct te vinden wat jij zoekt. Verschillende nuances bijvoorbeeld, maar ook verschillende prijzen en kwaliteit. Op die manier zorgen wij ervoor dat je binnen korte tijd de wax extensions kunt vinden die bij jou passen.

Met een breed aanbod aan wax extensions, hebben we altijd wat jij nodig hebt. Kun je niet vinden wat je zoekt of wil je meer weten over een bepaald product, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je namelijk graag persoonlijk verder bij het vinden van alle extensions die jij nodig hebt. Voor jezelf, voor een vriendin of misschien zelfs wel voor je klanten. Ook saloneigenaren winkelen namelijk bij ons vanwege het brede aanbod en goede service.

Waarom wax extensions eigenlijk?

Wax extensions zijn relatief makkelijk in te zetten, zeker wanneer je enige ervaring hebt met het zetten van extensions. Een warmtetang en de wax extensions zijn het grootste gedeelte van de voorbereidingen en die kun je beide direct bij ons bestellen. Het zetten van wax extensions is voor veel mensen makkelijker dan het zetten van bijvoorbeeld nanoring of microring extensions.

Je kunt er daarom gewoon voor kiezen om de wax extensions online te bestellen en zelf aan de slag te gaan. Heb je dat liever niet en wil je dat wij voor je aan de slag gaan? Dat kan. Via onze website kun je namelijk direct een afspraak maken in onze salon in Apeldoorn. Zet je de extensions met wax liever zelf, dan hoef je hier geen rekening mee te nemen; je bestelt de extensions dan gewoon via de website en wij zorgen ervoor dat ze netjes bij jou aan de deur geleverd worden zodat je nergens omkijken naar hebt.

Direct wax extensions kopen via het internet bij ons

Wil jij online wax extensions kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een breed aanbod aan verschillende extensions, zodat je bij ons altijd kunt vinden wat jij nodig hebt. Betalen doe je eenvoudig via iDeal, PayPal of creditcard. Bestel je daarnaast voor minstens € 200 in onze webwinkel, dan betaal je helemaal niets voor de verzending.

Heb je vragen over de producten, mogelijkheden of werkwijze die wij hanteren? Neem dan contact met ons op en we helpen je persoonlijk verder!